Res Publica

Essay

De leiderschapsstijl van Leterme en het falen van de staatshervorming

Authors Dr. Tobias Van Assche
Author's information

Dr. Tobias Van Assche
Tobias Van Assche (1977) is als post-doctoraal onderzoeker verbonden aan de onderzoeksgroep ‘Media Movements and Politics’ aan de Universiteit Antwerpen. Hij doceert tevens als gastprofessor het vak ‘politieke marketing’ aan de KU Leuven. Hij behaalde zijn doctoraat Politieke wetenschappen aan Syracuse University in de Verenigde Staten. Zijn onderzoeksinteresse gaat onder meer uit naar politiek leiderschap, besluitvorming in het buitenlands beleid, en de agenda setting rol van de media en de regering.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.