Res Publica

Symposium

De Europese Unie na Lissabon: is het glas halfvol of halfleeg?

Authors Hendrik Vos en Ivo Belet
Author's information

Hendrik Vos
Hendrik Vos (1972) is hoogleraar aan de Vakgroep Politieke Wetenschappen van de Universiteit Gent. Hij is er tevens directeur van het Centrum voor EU-Studies. Hij doceert over Europese politiek in de bacheloropleiding politieke wetenschappen en in de masteropleiding EU-Studies.

Ivo Belet
Ivo Belet (1959) is Europees Parlementslid voor CD&V. Hij is lid van de commissie Onderwijs, Cultuur, Media en Sport en de commissie Industrie, energie, Onderzoek en Ontwikkeling. Daarvoor was hij journalist bij de VRT (onder meer De Zevende Dag, Het Journaal en Ter Zake).

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.