Res Publica

Research Note

Het eigen karakter van lokale politieke groeperingen

Authors Marcel Boogers en Gerrit Voerman
Author's information

Marcel Boogers
Marcel Boogers (1964) is als universitair hoofddocent verbonden aan de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur van de Universiteit van Tilburg. Zijn onderzoek richt zich op lokale politiek, politieke elites en andere intermediairen tussen politiek en samenleving.

Gerrit Voerman
Gerrit Voerman (1957) is directeur van het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen van de Rijksuniversiteit Groningen. Centrale thema’s in zijn onderzoek zijn partijgeschiedenissen, politiek leiderschap en verkiezingscampagnes.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.