Res Publica

Research Note

Waarom moslims wel democratische attitudes hebben maar geen democratische instituties

Authors Robbert Maseland en André van Hoorn
Author's information

Robbert Maseland
Robbert Maseland (1975) is als universitair docent verbonden aan de faculteit economie & bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn voornaamste interesses liggen op het gebied van culturele & politieke economie en ontwikkelingsprocessen.

André van Hoorn
André van Hoorn (1976) is als universitair docent verbonden aan de faculteit economie & bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn onderzoeksinteresses betreffen onder andere de comparatieve studie van geluk en subjectief welzijn, van cultuur en (in)formele instituties, en van economische groei en innovatie.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.