Res Publica

Research Note

De ‘veiligheid-ontwikkeling nexus’ en de securitisering van het EU-beleid ten aanzien van ontwikkelingslanden

Authors Stephan Keukeleire en Kolja Raube
Author's information

Stephan Keukeleire
Stephan Keukeleire is als Jean-Monnet Professor verbonden aan LINES (Leuven International and European Studies), KULeuven, en houder van de Total Chair in EU Foreign Policy aan het Europa College in Brugge. Hij is co-auteur van het boek The Foreign Policy of the European Union (2nd ed.).

Kolja Raube
Kolja Raube is als senior researcher verbonden aan het Leuven Centre for Global Governance Studies. Hij is ook programmacoördinator van en docent in de Master of European Studies: Transnational and Global Perspectives van de KULeuven.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.