Res Publica

Introduction

Personalisering van de politiek: een multidimensioneel begrip

Authors Peter Van Aelst en Kees Aarts
Author's information

Peter Van Aelst
Peter Van Aelst is hoofddocent aan het Departement Politieke Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen en aan het Instituut voor Politieke Wetenschap van de Universiteit Leiden en lid van de onderzoeksgroep Media, Middenveld en Politiek (M2P). Zijn onderzoek situeert zich voornamelijk in de domeinen van de politieke communicatie en vergelijkende politiek.

Kees Aarts
Kees Aarts is hoogleraar politicologie aan de Universiteit Twente en wetenschappelijk directeur van het Institute for Innovation and Governance Studies aldaar. Zijn onderzoeksbelangstelling gaat uit naar democratie, verkiezingen en kiezersgedrag.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.