Res Publica

Symposium

De rekruteringsfunctie van partijen in gevaar?

Authors Gerrit Voerman, Bram Wauters, Jeroen van der Kolk en Martijn Brandenburg
Author's information

Gerrit Voerman
Gerrit Voerman is hoogleraar Ontwikkeling en functioneren van het Nederlandse en Europese partijstelsel aan de Rijksuniversiteit Groningen en directeur van het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP).

Bram Wauters
Bram Wauters is hoogleraar aan het Departement Politieke Wetenschappen van de Universiteit Gent. Hij is hoofd van de Ghent Association for the Study of Parties and Representation (GASPAR). Hij bereidt momenteel een boek voor over partijleden in Vlaanderen, dat in het voorjaar van 2017 zal verschijnen.

Jeroen van der Kolk
Hoofd HRM & Ontwikkeling bij het CDA.

Martijn Brandenburg
HR-medewerker bij de PvdA.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.