Res Publica

Research Note

Wat maakt partijcommunicatie nieuwswaardig?

Een experimenteel onderzoek naar journalistieke nieuwsselectie

Authors Luzia Helfer en Peter Van Aelst
Author's information

Luzia Helfer
Luzia Helfer was promovenda aan de Universiteiten van Leiden en Antwerpen en bestudeerde door middel van experimenten de invloed van media en politiek. Zij heeft inmiddels een aanstelling als docente bij de Graduate School of Communication van de Universiteit van Amsterdam.

Peter Van Aelst
Peter Van Aelst is hoogleraar aan het Departement Politieke Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen en lid van de onderzoeksgroep Media, Middenveld en Politiek (M2P). Zijn onderzoek situeert zich voornamelijk in de domeinen van de politieke communicatie en vergelijkende politiek.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.