Res Publica

Research Note

Een verklaring voor de handhaving van democratie door regionale organisaties: de EU, Mercosur en SADC

Authors Anna van der Vleuten en Andrea Ribeiro Hoffmann
Author's information

355012 Anna van der Vleuten
Anna van der Vleuten is universitair hoofddocent Europese Integratie aan het Institute for Management Research, Radboud Universiteit Nijmegen. Zij doet onderzoek op het gebied van gender, EU, vergelijkend regionalisme en interregionalisme.

355015 Andrea Ribeiro Hoffmann
Andrea Ribeiro Hoffmann (1970) is verbonden aan de Willy Brandt School for Public Policy van de Universit├Ąt Erfurt, Duitsland. Zij doet onderzoek op het gebied van het beleid van de EU jegens ontwikkelingslanden, Latijns-Amerika, Braziliaans buitenlands beleid en interregionalisme.

Please sign in to access the articleDid you receive an activation code but no access yet? Please activate your code here.

Forgot your password? Request new password.